Bensin-/dieselvarmerBilservice og bilreparasjonDiagnoseAC-serviceDieselserviceBatteriserviceBremseservice og bremsereparasjonBelysningEksos analyseDekkserviceBilglass
Bosch Car Service

STEINKJER ELEKTRO-DIESEL AS

Meny

Om oss

Åpningstider:

mandag - fredag: 07.30-15.30 
lørdag: stengt 
søndag: stengt 

 

 

STEINKJER ELEKTRO-DIESEL AS ble etablert i 1955 av Arne Alstad senior. Fra en oppstart som enmannsbedrift, sysselsetter verkstedet nå 8 ansatte. I tillegg til å foreta "vanlige" bilreparasjoner, har også verkstedet spesialfelter som reparasjoner av dieselpumper, dynamoer, startmotorer, bensin-, og dieselvarmere, varmekanoner m.m.

I hard konkurranse med alle landets Bosch verksteder, har bedriften oppnådd å bli kåret til

" Årets Bosch Verksted i Norge".

 

 

STEINKJER ELEKTRO-DIESEL AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin-,og dieselbiler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen til Bosch Car Service!