Bensin-/dieselvarmerBilservice og bilreparasjonDiagnoseAC-serviceDieselserviceBatteriserviceBremseservice og bremsereparasjonBelysningEksos analyseDekkserviceBilglass
Bosch Car Service

STEINKJER ELEKTRO-DIESEL AS

Meny

Dekkservice

Dekkservice

Vi utfører gjerne dekk- og hjulskift 

For mange er dekkskiftet lite lystbetont, en tidkrevende prøvelse. Vi fikser dekkskiftet raskt, sikkert og behagelig mens du slapper av med en kopp kaffe.

Innstilling av hjul 

I forbindelse med dekkskiftet kan vi også kontrollere og justere hjulinnstilling - det hele for at du skal få en trygg og stabil kjøreopplevelse på veien. 

Oppbevar dekkene på vårt dekkhotell 

Vil du unngå tunge løft og samtidig spare verdifull plass hjemme, kan du sjekke inn dekkene på vårt dekkhotell. Når du henter ut igjen dekkene fra lageret, har vi sørget for at de er rengjort og har en plettfri finish. 

Hva sier loven om vinterdekk? 

Hvis du ikke velger å kjøre med piggfrie dekk, kreves det to dekkskift pr. år. I perioden fra 1. desember til og med 31. mars må du ha vinterdekk på bilen.Du kan kjøre med piggdekk fra og med 1. november til 2. påskedag i Sør-Norge og for øvrig når veidekket krever det. I Nord-Norge er perioden 16. oktober til 1. mai. 

Trenger du nye dekk? 

Vi kan også hjelpe deg med dette.

 

STEINKJER ELEKTRO-DIESEL AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin-,og dieselbiler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen til Bosch Car Service!