Bensin-/dieselvarmerBilservice og bilreparasjonDiagnoseAC-serviceDieselserviceBatteriserviceBremseservice og bremsereparasjonBelysningEksos analyseDekkserviceBilglass
Bosch Car Service

STEINKJER ELEKTRO-DIESEL AS

Meny

Master varmekanoner

Varmekanoner

Master 230V, 1-fas diesel-/eller parafinfyrte varmluftsaggregater med varmeveksler. Ren, indirekte oppvarmet luft ledes ut gjennom fronten, mens røykgassen ledes ut gjennom skorstein på toppen. BV-serien har standard elektronisk flammekontroll og fotocelle, brennkammer i rustfritt stål og brennstofftank med nivåmåler. Høy luftgjennomgang gjør det mulig å kanalisere varmluften. Enkelt vedlikehold ved bruk av standard deler samt utvendig montert brennstoffpumpe. Enkel tilkopling av romtermostat direkte i sidepanelet.Typiske bruksområder: På nybygg, i lagerrom, i verksteder, personoppvarming, i veksthus, tørking etter vannskader, tørking av murpuss, maling etc. Ventilering av rommet er nødvendig for å unngå oksygenmangel.

STEINKJER ELEKTRO-DIESEL AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin-,og dieselbiler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen til Bosch Car Service!